ABOUT LINKS FOLLOWERS TAG
about the owner


Assalamualaikum and hye!

you can call me Ikin for short. A fulltime student in University of Sciences Malaysia (USM) and a forever twenty lady hehew.


+Facebook(Syikin Esa)
+Instagram(asyikinesa_) +Twitter(@NurulAsyikinnnn)

hm baguslah . // Friday, 25 July 2014
01:54
Assalamualaikum! lahaii lamanya  tak update blog! Last pun Friday, 15 November 2013 Bhahahaha hampir setahun kot tak update pape kat blog ni. HAHAHAHA! Bukan ape weh, maybe sebab aku busy kot *sangat* Yelah kan, kehidupan kat U dengan sekolah dulu lain weh ceyyy  poyo. takde lah. sebenarnya aku mmg selalu gak ar jenguk jenguk blog ni, tapi setakat jenguk je la. Perasaan nak mengupdate tu ade, tapi. aku taktau nak tulis apa ah weh. takde idea! mencii!  *hentak hentak keyboard* hmm. Okay so harini sebenarnya result sem 2 aku keluar aw kalau korang nak tau. yes harini! Hari jumaat! Nobody knows what i feel inside right now. serious nervous gilaaa! Allah je tahu macam mane perasaan aku sekarang. hm. Hope result aku kali ni macam sem 1 ataupun better lagi laa. insyaAllah, amin.. Doakan aku ehh. masehh hihi . Klah, nak tido. Nak lupakan segala masalah yang melanda diri aku. ahh senang cerita nak lupakan semua benda sampai result aku keluar besok bhahaha. Nanti esok insyaAllah kalau tak busy kita jumpa lagi ye. Alah jangan nak risau sangat lah, kalau result aku okay konfem aku update punye. kalau kurang ok tu wallahualam lah ye hihi. kbbyee!