ABOUT LINKS FOLLOWERS TAG
about the owner


Assalamualaikum and hye!

you can call me Ikin for short. A fulltime student in University of Sciences Malaysia (USM) and a forever twenty lady hehew.


+Facebook(Syikin Esa)
+Instagram(asyikinesa_) +Twitter(@NurulAsyikinnnn)

TAON BARU , BUKU BARU ? // Thursday, 5 January 2012
18:31
dear readers , da baca dah tajuk kat atas tuu ? . okay , memandangkan taon ni taon 2012 , baru jer masuk taon baru , so sy nak bagitau something kat you all yang this year , sy akan menduduki exam yg paling besar tauu iaitu SPM a.k.a Sijil Pelajaran Malaysia . fuhh! ape nak buad ? haa of coz laa study hard for the exam an .especially sy as science's student . err , so mulai hari ini , masa ini , saat ini , saya akan kurangkan masa sy mengadap FACEBOOK , BLOGGER AND TWITTER . and focus for my study ! insyaallah . xlama pon , lpas exam sy akan lebihkan mase sy untuk FACEBOOK , BLOGGER , TWITTER ! hohoho#gelaksanta

sepertimana yang korang semua tahu lah kan , SPM ialah exam yang paling penting dalam hidup seseorang pelajar. macam ayat nak buad karangan je nih!abaikan.hekk so, inilah penentu masa depan sama ada cerah or gelap! klau xboley tawaran sambung study ,hurm duduk jelah kat umah! jadi bibik tolong kemaskan rumah! so this year , i will study hard and i hope i will get flying colours in my exam. please pray for me!

'' if we want something , we can do it ''