ABOUT LINKS FOLLOWERS TAG
about the owner


Assalamualaikum and hye!

you can call me Ikin for short. A fulltime student in University of Sciences Malaysia (USM) and a forever twenty lady hehew.


+Facebook(Syikin Esa)
+Instagram(asyikinesa_) +Twitter(@NurulAsyikinnnn)

// Sunday, 5 February 2012
15:31
assalamualaikum readers!:face40:
so, topic hari ni ialah tentang nabi kite , Muhammad s.a.w . chopp-2! before that , sy nak ucapkan salam maulidur rasul bersamaan 1433 hijrah buad you all . sy xnak cakap banyak , so , kita as umat baginda sedekah-2 kan lah selawat ke atas baginda untuk menandakan yang kita cintakan baginda , kekasih Allah s.w.t . walaupun kita xpernah pon jumpe or lihat baginda , kita tetap umat baginda . pagi tadi sy ade tengok rancangan motivasi kat tv , ade ustaz tu cakap sebelum baginda menghembuskan nafas baginda yang terakhir , baginda menyebut-2 ummati dalam bahasa arab yang bermaksud umatku . xde pon baginda sebut-2 nama isteri baginda , anak-2 baginda . ni menunjukkan bahawa baginda sayang sangat-2 umatnya and the most important is , kita kena ikut sunnah baginda . so ,setakat ni jelah ye . assalamualaikum:r:
ALLAH is my LORD ,ISLAM is my LIFE
AL-QURAN is my GUIDE ,JIHAD is my SPIRIT
RIGHTEOUSNESS is my CHARACTER
PARADISE is my GOAL!:h: