ABOUT LINKS FOLLOWERS TAG
about the owner


Assalamualaikum and hye!

you can call me Ikin for short. A fulltime student in University of Sciences Malaysia (USM) and a forever twenty lady hehew.


+Facebook(Syikin Esa)
+Instagram(asyikinesa_) +Twitter(@NurulAsyikinnnn)

MSQ power training :) // Saturday, 24 March 2012
15:59
#based on the picture kat atas ni, yang datang kat kem tu 2 org je : ustaz nor naemi aka abang alang and ustaz Ghazali aka abang lie . diorang duk kat tengah-2 :)

assalamualaikum sume :) sihat ?
alhamdulillah, terima kasih Ya Allah, I :h: U Allah!
tulah antara perkataan yang sering kami sebut mase kem MSQ ni. best sangat-2 kem niy! dalam kem ni, saya dapat banyak sangat ilmu tentang islam. banyak sangat! thanks to facilitator kami yang hensem-2 and lawa-2 lagi sporting! thanks a lot yer abang alang, abang lie, abang zat, akak nabilah and ramai lagi lah yang banyak sangat bagi kitorang ilmu ! kem tu selame 2hari 1 malam. singkat kan? xpuas rasenyer pegi kem tu :face72:.

first day kem tu, kitorang nyanyi-2 lagu najwa latif cinta muka buku. bla bla bla nyanyi, abg alang pun pause kat lirik ''pejam mata dan cuba apa saja'' and cakap, kalau kite bace betol-2, bukan ke dalam maksud dia tu ? betul jugak an an? so, dia pon tukar lagu yang dimodified jadi nafsu muka buku. terbaek lah lagu tuh!
:99: SINI

pastu kitorang ade explorace iman.we were divided into 4 group. dalam slot tu, kami belajar tentang solat, wudhuk, mandi wajib and bacaan Al-Fatihah yang betul . yang paling best time baca Al-Fatihah , sume kena bace satu ayat sorang. and kami dapat dengar suare abg alang yang sgt merdu bace Al-Fatihah. terbaekk! yang lawaknyer, ade la sorang member saya, time org laen bace , punyer la dia gelak sampai xingat dunia :11: sebab org tu bace salah. and bila sampai jer turn dia, dia nervous sangat and dia tunduk! dia jadi xboleh bace and orang pulak yang gelak kat dia. #hohoho sorry yer sweety !

then, banyak lagilah yang kami buad ( malas nak taip banyak-2) and mase malam last , ibu bapa kitorang datang . and we all diminta duduk ngan parents masing-2. paham-2 lah yer, memang sume lam dewan tu nangis including me ! i could see tears on my father's eyes . OhMyy sedih sangat!! :face22:memang sesuai sangat lah ngan name dia , MSQ iaitu Motivasi Sentuhan Qalbu! million thanks to MSQ! Abg Alang and Kak Nabilah were so SWEET like candy :)