ABOUT LINKS FOLLOWERS TAG
about the owner


Assalamualaikum and hye!

you can call me Ikin for short. A fulltime student in University of Sciences Malaysia (USM) and a forever twenty lady hehew.


+Facebook(Syikin Esa)
+Instagram(asyikinesa_) +Twitter(@NurulAsyikinnnn)

KRS terbaek // Wednesday, 9 May 2012
18:58
heyyo! lamenye xupdate blog . haa, hari ni , sy nak share satu berita baik ngan korang. ni pasal kitorang lah as ahli KRS sekolah sebab menang Pertandingan Kawad Kaki Peringkat Daerah Bachok baru-2 niy. err, dapat tempat ketiga je kott . but! kami syukur sangat-2 sebab kami dapat tewaskan 16 buah sekolah! Berbaloi laa jugak dengan usaha kitorang, pagi,petang datang latihan kawad. hari hari! *walaupun sometime tu ade jgk xpegi kawad. Thanks alot lah to our trainers yg datang every day latih kitorang kawad. thanks yer Brader Nazri, Brader Hakim, Brader Mansor :face40: seingat sayalah lah kan, ade lah hari tu kitorang kena kawad pukul 7.30 pagi taw! Ohmyyy. memang semangat tol lah leader kami ni kan?

And now! dah tiba masanye untuk pertandingan kawad kaki! one day before pertandingan tu, we were advised to take our breakfast first to avoid from pengsan time bertanding tu. kalau pengsankan susah. haa, giliran kitorang nombor 8! urghh! nervous nye! ok, time kawad tu kan, Ohmyy, menyampahnyer! ade ke patut sy terrsalah! org laen sume belok ke kanan, entah kenape laa sy terrrbelok kekiri. cepat-cepat cover! bencinye! lepas habis kawad tu, kitorang kena masuk ke dewan utk majlis penutupan. sepanjang berada dalam dewan tu, memang rase bersalah menghantui diri lah. then, time dia nak umum sape menang tu, rase nak lari je keluar dari dewan tu, xnak dengar! kalau kalah, it's all my fault! and bila dia umum jer name school kitorang nombor 3 , member sebelah sy terus bersorak lah! saket telinga dengar
p/s :terus hilang rase bersalah tuu.hehe
OK, that's all . thanks for reading ^^