ABOUT LINKS FOLLOWERS TAG
about the owner


Assalamualaikum and hye!

you can call me Ikin for short. A fulltime student in University of Sciences Malaysia (USM) and a forever twenty lady hehew.


+Facebook(Syikin Esa)
+Instagram(asyikinesa_) +Twitter(@NurulAsyikinnnn)

Jom BW sambil follow sampai lebam // Wednesday, 28 November 2012
16:34
Photobucket
P/s : click banner kalau nak join kayy ;) 

Holaaa :*
Lame nye xjoin contest! Hurm, harap harap menang laa. Ngee. Nah ambik ekau sampai lebam lebam tangan den duk tekan itu duk tekan ini! mata den pun sampai lebam lebam sebab duk ngendap bende alah ni. Ahaks! tp, xkesah pon. lagypon xde benda nak buat kan *org baru habis exam lha katakan* baek join segmen niy. cepat cepat! bia lebam lebam korang sume! still belum terlambat dear :) Hadiah yg ditawarkan ohsem giler beb! I loike!♫

p/s: cer kira ade brape banyak perkataan lebam dalam ayat diatas? name pon sampai lebam kan. lol :D

O/
 ▌ bye!
/ \