ABOUT LINKS FOLLOWERS TAG
about the owner


Assalamualaikum and hye!

you can call me Ikin for short. A fulltime student in University of Sciences Malaysia (USM) and a forever twenty lady hehew.


+Facebook(Syikin Esa)
+Instagram(asyikinesa_) +Twitter(@NurulAsyikinnnn)

20122012 // Thursday, 20 December 2012
15:05

Selamat tengahari semua ( ♥) Tarik Nafas ⇧ Lepas ⇩ Tarik Nafas
⇧ Lepas ⇩ Tarik Nafas ⇧ Lepas ⇩ .

Alhamdulilah kita masih diberi peluang untuk bernafas di bumi Allah ini. :)

Dah lunch belom? :)  harini ikin takde nak cakap apa apa pun -,- just nak cakap lawa kan tarikh harini? 20122012 :D mesti harini ramai orangg kawin kann. Selamat Pengantin Baru! dekat kampung ikin takde pun orgg buat kenduri kawin, maybe sebab hujan kut. whatever lah. kepada sesiapa yg birthdaynya hari ni, ikin nak ucapkan Happy Birthday :) ouh ouh, hari ni birthday cousin ikin and ikin pun dah wish dah dekat dia semalam . okay la, ikin harap harini merupakan hari yang paling terindah buat korangg.especially buat adik adik PMR kita yang dapat result gempak semalam . tahniah dik :) mesti harini masing masing sibuk beli barang yangg dijanjikan oleh parents kalu dapat straight A's kan? hehe. and bagi yang kurang berjaya tu don't despair and never loose hope, maybe bukan rezeki korang, nanti SPM ni, buat leklok tau :) . bagi sesiapa yang tktahu nak buat ape harini, banyakkanlah amalan amalan sunat, selawat ke atas Nabi and yang paling penting, ingatlah Allah selalu eh.

*terimakasih kerana sudi baca. assalamualaikum*