ABOUT LINKS FOLLOWERS TAG
about the owner


Assalamualaikum and hye!

you can call me Ikin for short. A fulltime student in University of Sciences Malaysia (USM) and a forever twenty lady hehew.


+Facebook(Syikin Esa)
+Instagram(asyikinesa_) +Twitter(@NurulAsyikinnnn)

penat doe -,- // Wednesday, 19 December 2012
19:59
*wink  hari ni ikin nak share story ngan korangg semua :) excited tak? *haha
okay, semalam ikin baru je daftar nak buat lesen. woooo *bigclaps ikin bukan pergi sorang sorang je tau, ikin ditemani oleh dua orgg gadis hot -,- iaitu sepupu ikin, dilah and kawan, farah. diorang berdua pun sama lah macam ikin nak buat lesen. semalam, kitorangg ade bengkel selama 8 jam! nak taknak mmg wajib dihadiri. mmg semua org yang nak buat lesen kereta/motor kena hadir bengkel ni. so, pagi tu, kul 8, kitorangg dijemput oleh kak taktau nama untuk pergi ke sana. masa kitorang sampai, ramai gile org kat sana! and lepas siap siap daftar semua, kitorang masuk dewan A untuk dengar ceramah. ikin bermonolog sorang sorang, haishh, nak tunggu 8 jam bukannya sekejap, lame tuu! abg ikin ada cakap mengantuk gila dengar ceramah. *lol tapi, tak lah! mana ade mengantuknya -,- best apa! cikgu yang mengajar kitorang mmg sporting and lawak ;D dan cikgu tu ade bagi kitorang tajuk2 yg perlu difokuskan untuk ujian Undang Undang nanti.fuhh, baru je finished one step. byk step lagi kitorang kena tempuhi untuk mendapatkan lesen tu! so, sebelum kitorang ujian, kitorang perlu baca satu buku panduan pembelajaran Kurikulum Pendidikan Pemandu (KPP) and buku tu telah pun ada ditangan kitorangg. haaa ni lah buku tu :-

okay, terimakasih kerana sudi baca. assalamualaikum :*