ABOUT LINKS FOLLOWERS TAG
about the owner


Assalamualaikum and hye!

you can call me Ikin for short. A fulltime student in University of Sciences Malaysia (USM) and a forever twenty lady hehew.


+Facebook(Syikin Esa)
+Instagram(asyikinesa_) +Twitter(@NurulAsyikinnnn)

So Tired! // Sunday, 2 December 2012
15:40

phewww~ letihnyaaa ! baru lepas siap mengemas buku buku yg tidak lagi diperlukan dalam hidup aku! #hohoho ( gelak santa) . Lebih kurang sejam lebih gak ar nak kemaskan semua bende nih! urghh! and sekarang rak buku aku takde laa crowded sangat. and now, bilik pun dah kemas *happy!^^
guys, nak tengok tak keadaan bilik i sekarang macam mane? jom!




kemas kan? *hikhik okayy lha, bhaii <3
p/s: gambar kat atas ni bukannya bilik i pun. haha sorry :>