ABOUT LINKS FOLLOWERS TAG
about the owner


Assalamualaikum and hye!

you can call me Ikin for short. A fulltime student in University of Sciences Malaysia (USM) and a forever twenty lady hehew.


+Facebook(Syikin Esa)
+Instagram(asyikinesa_) +Twitter(@NurulAsyikinnnn)

Bedtime story // Friday, 18 January 2013
00:50
Assalamualaikum w.b.t :)
Alhamdulillah kita still lagi bernyawa :')

okayy, malam ni saya nak awak awak semua baca story kat bawah ni ye sebelum tidur. baca sampai habis tau! selagi takhabis jangan tidur! *err*korang rase la kan, story ni pasal ape ek? cer teka cer teka #agaga :3 cerita hantu kah?*eee seramnya* cerita lawak kah?*muahahaha* ataupun cerita  barbie and the diamond castle?*maklum laa name pon bedtime story kan. LOL. tettttt! malas lah nak tunggu korang fikir, lambat sangat doe. *Hohoho* sebenarnya korangg semua dah tahu kan sebab tajuk dia bapak kau besar gila kot kat bawah nih! *HAHAHA* enjoy!


Bayi Baru Keluar Dari Kandungan Salam Dengan Doktor

Sekeping gambar menunjukkan seorang bayi yang baru keluar dari kandungan memegang jari doktor yang menguruskan kelahiran tersebut. Gambar tersebut telah menjadi sebutan orang ramai di Internet. Bayi tersebut diberi nama Nevaeh (terbalikkan Heaven). Gambar ini diambil oleh bapanya selepas doktor tersebut memberitahu bapanya yang bayi tersebut memegangnya seolah-olah ini berterima kasih dengannya. #COOL!


 

 


credit: penpatah

haa. awesome kan. Oke laa.  ngantuk *menguap*. thanks sebab sudi baca. kalau korangg perasan la kan, cerita ni saya ambil dalam facebook je kot. nampak macam best je, apa lagi, kopi pasta lah terus! *muahaha(gelakjahat) genite semua . Assalamualaikum :)