ABOUT LINKS FOLLOWERS TAG
about the owner


Assalamualaikum and hye!

you can call me Ikin for short. A fulltime student in University of Sciences Malaysia (USM) and a forever twenty lady hehew.


+Facebook(Syikin Esa)
+Instagram(asyikinesa_) +Twitter(@NurulAsyikinnnn)

Oopss! // Saturday, 19 January 2013
17:41
Assalamualaikum peeps :)
Okay, hari ni saya excited sangat nak bagitau korangg tadi saya belajar drive kat Akademi Memandu untuk yangg 8jam punya. *HAHA* So, tadi saya belajar yangg bahagian dua dimana bahagian ni terbahagi pulak kpd 3bahagian , mendaki bukit, parkingg and tiga penjuru. okay, cikgu saya suruh saya drive sorang sorang . biase dia ade je duk sebelah time drive. saya just senyum *excited gila*. so, saya drive je lah. *weee* time nak naik bukit tu okay je lepas. yang parking pun lepas. tapi, yang tiga penjuru taklepas *frust* . korang nak tau tak saya terlanggar divider *err* cikgu saya berlari datang kat saya. *syikin, breakkkkk!* then, dia pun tengok tengok kereta and cakap * haa, kan dah terlanggar, habis kemek bumper* time tu saya blurrr * hah? terlanggar ker? oopss!* cikgu pun ketuk ketuk bumper and suruh saya reverse kereta. cikgu cakap * cikgu takmarah pun, biase lah langgar langgar ni* saya just senyum malu. dah takde mood dah *hohoho* then, try buat balik. and akhirnya lepas jugak. *pheww* . ok tu je nak cakap. hope korangg faham lah ye apa yang saya cuba sampaikan. saya takpandai sangat nak buat ayat. maklumlah dah lame tak buat essay :3 . thanks for reading :) Assalamualaikum. byebye :*