ABOUT LINKS FOLLOWERS TAG
about the owner


Assalamualaikum and hye!

you can call me Ikin for short. A fulltime student in University of Sciences Malaysia (USM) and a forever twenty lady hehew.


+Facebook(Syikin Esa)
+Instagram(asyikinesa_) +Twitter(@NurulAsyikinnnn)

boooo :/ // Monday, 25 February 2013
19:05




Assalamualaikum.
Ikin sedih hari ni. huuuuu T__T . Nak tau tak kenapa, Sebab ikin tak dapat ikut parents ikin pergi jejalan.
Ikin terpaksa duduk kat rumah je kena kemas rumah. jadi BIBIK ! Lepastu tadi, parents ikin balik, bukan main lagi puji ikin sebab rumah dah kemas kann. Ikin just senyap je. *merajuk * kononnn! xD . Tapi, jauh disudut hati ikin, ikin rasa happy la sebab dapat menggembirakan hati parents ikin. *senyum sampai ke telinga* .  Yang paling mengembirakan lagi, ayah ikin bagi upah dekat ikin. wehehe. *lompat lompat* Mula mula tu ikin tak nak, tapi, ayah ikin asyik lambai lambai je duit tu atas muka ikin, so, ikin ambik je laa kan.  Rezeki la tu kann. Lain kali nak kemas rumah lagi la kalau macam tu :D .Okay, tu je kot. Penat lah, nak rehat kejap. Kbye! (: