ABOUT LINKS FOLLOWERS TAG
about the owner


Assalamualaikum and hye!

you can call me Ikin for short. A fulltime student in University of Sciences Malaysia (USM) and a forever twenty lady hehew.


+Facebook(Syikin Esa)
+Instagram(asyikinesa_) +Twitter(@NurulAsyikinnnn)

Challenge K-Drama and J-Drama // Thursday, 21 February 2013
00:20
Okay, tadi ikin bru je diinvite oleh yun syawani untuk join bende ni. Okeh, nampak macam menarik je kan, So, malam ni ikin nak join *excited   jom kita tengok apa bende yang kecoh sangat kat bawah ni? Macam interview la pulak kann -.- LOL .

TOP 5 K-DRAMA AND J-DRAMA ;

Full House
Boys Over Flowers
My Girl
My GF is a Gumiho
Your Beautiful

Soalan soalan yang akan dijawab oleh ikin ;

   sapekah favorite character dalam drama no 2 ?
Off Course lah KIM BUM xD

   character yang paling tak suke dalam drama no 1 ?
Kang Hae Won *boikot*

   favorite episode dalam drama no 4 ?
mesti lah episode yang last, sbb happy ending :D

   Favorite relationship dalam drama no 5 ?
Hwang Tae Kyung dengan Go Mi Nam *sweet giloss x)

   macam mane boleh minat drama no 3 ?
time form3, kawan ikin ade cakap yang drama ni best. So, kebetulan pulak jiran ikin ade CD drama tu,  ape lagi, ikin burn je la sume cite tu dalam lappy. Then, tengok best jugak drama ni. kelakor sangat! heroin dia cute sangat, yoo Rin *cubit kangg and gong Chan hensem dohh * kiss sikit :*

   favorite actor dalam drama 4 ?
Gumiho , sebab kan kan dia shooo cute! *pengsan*

  kalau boleh jadi salah seorang watak dalam drama no 2 , nak jadi sape ?
Kim So Eun, sebab dapat couple dengan Kim Bum *ohh, bestnyaaa XD

  macam mane awak nak bunuh watak favorite awak dalam drama no 1 ? sape ?
Rain, taksampai hati laa nak bunuh :'< *nangis atas bahu cik teddy

  scene paling kelakar dalam drama no 3 ?
Banyak sebenarnya, antaranya, punya laa Gong Chan beria ia nangis sebab dia ingatkan atuk dia dah meninggal. rupa- rupanya  atuk dia tido je kot -.-''

   pelakon-pelakon dalam drama mane paling menarik ?
pelakon dalam drama Boys Over Flowers, sebab semuanya hensem hensem * especially my Kim Bum x)

  theme song drama mane paling best ? ape tajuknyer ?
Full House. Sha La La ~

layan jap :)

ikin tag :  FarahHakimah | AizaVagonxy
okay then, nak tido laa. thanks for reading. Assalamualaikum :)