ABOUT LINKS FOLLOWERS TAG
about the owner


Assalamualaikum and hye!

you can call me Ikin for short. A fulltime student in University of Sciences Malaysia (USM) and a forever twenty lady hehew.


+Facebook(Syikin Esa)
+Instagram(asyikinesa_) +Twitter(@NurulAsyikinnnn)

Gong Xi Fa Cai // Saturday, 9 February 2013
03:05

Pagi ni saya nak wish  kepada semua orang cina diluar sana, Happy Chinese New Year (!) Kawasan perumahan kampung  saya memang dari maghrib tadi dah kecoh dengan bunyi bunga api *sakit telinga -_-  Tapi it's Okay, saya paham diorang mesti la excited kan nak raya ^^ . Macam kita la kan *orang islam* time nak raya je, kita pun pasang mercun jugak kan? diorang pulak yang sakit telinga dengar kan *LOL -_- memang adil la kan XD. Okay la. Esok *err, maksud saya hari ni saya nak fly to Teganu kita dengan kereta -_- , nak pergi umah cousin kat sana :) *excited* gudmorning, Assalamualaikum :)
boleh makan buah limau banyak banyak (!) yumm (!)