ABOUT LINKS FOLLOWERS TAG
about the owner


Assalamualaikum and hye!

you can call me Ikin for short. A fulltime student in University of Sciences Malaysia (USM) and a forever twenty lady hehew.


+Facebook(Syikin Esa)
+Instagram(asyikinesa_) +Twitter(@NurulAsyikinnnn)

'KPOP LOVER' // Thursday, 7 February 2013
06:26
Photobucket
 *tekan banner for further info kayy*
 
Selamat pagi peeps^^ saya telah diinvite oleh anis 
untuk join contest ni. thanks Anis^^ Dan saya rasa saya memang nak join (!) cer korang tgk banner dia, lawa kan? So, apa tunggu lagi, cepat join! hadiah dia ohsem gila :D lagipun due date dia lambat lagi. ala, sempat sangat kalau nak join. meh meh. KPOPP ni bukan je yang nyanyi nyayi je kan? yang berlakon pun KPOPP jgk kan kan? :3 So now saya nak story morry pasal artis korea kesayangan saya ni. eee taksabar taksabar *gedik* guess who? jeng jeng . Off course la Kim Bum!  apa? tak kenal sape Kim Bum? okay fine, ni gambar dia ^^
 
 
yup(!) memang dia cute sangat :* that's why lah I minat sangat kat dia :* rasanya saya minat kat dia sejak dari form 3 or form 4 lagi *kompius :3* lama jugak la. oh jap jap, rasanya dulu saya ada buat entry pasal Kami *Kim Bum dengan I laa* OLD ENTRY. Baca lah kt bawah ni ye ;)
BAJU KAMI SAMA !
Saturday, 10 December 2011 • 05:11 • 0 comments

ha . amacam ? same x ? haha . xlaa same 100% , ala-ala same laa kan . baju dia brandbaek punyer , baju saye xde brand ! haha . FYI , dia ni artis korea aw ( bagi sape-2 yang xkenal laa) . name dia kim bum ! i adore him . hee . saye mule meminati dia dalam korean drama
Boys Over Flower ! the best korean drama ! the best of the best ! cute kan dia ? nak tau biodata dia x ? kat bawah ni ea .

:60:Nama Popular: 김범 / Kim Bum
:60:Nama Penuh: 김상범 / Kim Sang Bum
:60:Profesi: Pelakon
:60:Tarikh Lahir: 7 Julai 1989
:60:Tinggi Badan: 181 cm
:60:Berat Badan: 63 kg
:60:Zodiak: Cancer
:60:Agensi: EYAGI Entertainment
:60:Pendidikan: Jungang University (Movie and Theater Department)
:60:Sinetron yang dibintangi Kim Bum
:65:Dream (SBS) (SBS, 2009)
:65: Boys Before Flowers (KBS2, 2008) (played the role of So Yi-jung)
:65: East of Eden (MBC, 2008)
:65:Unstoppable High Kick (MBC, 2006)
:65: Outrageous Women (MBC, 2006)


rasenyer cukup sampai sini jelaa . kay ! bye-2 :h:

okay, sekian sahaja daripada saya :) hope syarat syarat takde yang tertinggal. Assalamualaikum . oh lupe nak cakap. My Love, Kim Bum kirim salam kat you alls :*  saya tag :- FarahHakimah | NuyuAfiqah