ABOUT LINKS FOLLOWERS TAG
about the owner


Assalamualaikum and hye!

you can call me Ikin for short. A fulltime student in University of Sciences Malaysia (USM) and a forever twenty lady hehew.


+Facebook(Syikin Esa)
+Instagram(asyikinesa_) +Twitter(@NurulAsyikinnnn)

‘Segmen : My BIAS, The Only One by AriShawol’ // Thursday, 21 February 2013
13:38
Photobucket
 *click banner for further info*
 
Today ikin  nak join segmen ni. Tadi AriShawol baru je invite ikin untuk join segmen ni :) . *Big claps to Ari :)  Kamsahamnida! Ikin suka sangat segmen ni (!) *lompat lompat  eee taksabar taksabar nak story morry pasal bias ikin ini *gedik*. Lagipun ikin pun seorang kpopper  :) . Korang nak baca tak ? jom jom!

Bias ikin ni Off Course lah, tak lain takbukan kalau bukan KIM BUM  *senyum sampai ke telinga* . Okay, so ikin nak share sikit dengan korang yang tak kenal sape Kim Bum ni? orang mane eh? -.- Nape ikin tergila gila sangat dekat dia? rileks rileks, ikin akan bagitau satu persatu. korang just baca je okay? Do prepare your eyes to read all this :)


Siapa Kim Bum ?

                                                 

 :60:Nama Popular: 김범 / Kim Bum
:60:Nama Penuh: 김상범 / Kim Sang Bum
:60:Profesi: Pelakon
:60:Tarikh Lahir: 7 Julai 1989
:60:Tinggi Badan: 181 cm
:60:Berat Badan: 63 kg
:60:Zodiak: Cancer
:60:Agensi: EYAGI Entertainment
:60:Pendidikan: Jungang University (Movie and Theater Department)
:60:Sinetron yang dibintangi Kim Bum
:65:Dream (SBS) (SBS, 2009)
:65: Boys Before Flowers (KBS2, 2008) (played the role of So Yi-jung)
:65: East of Eden (MBC, 2008)
:65:Unstoppable High Kick (MBC, 2006)
:65: Outrageous Women (MBC, 2006)

 Tu biodata Kim Bum. ikin tau ramai yang dah kenal dengan boyfie ikin ni kann. hewhew ;)



Kenapa minat sampai ‘gila-gila’. Apa keistimewaannya ? 

 untuk pengetahuan korang, ikin mula kenal and adore Kim Bum time dia berlakon dalam drama Boys Over Flowers, time tu ikin form 3 kalau taksilap. First time kenal kim bum , memang ikin dah jatuh hati laa dekat dia >.< . Ikin minat sangat dekat dia sebab dia kan kan kan shooooooooo cute! kalau korang tengok muka dia kan, macam baby face gitu . and one more, kalau dia senyum kan kan, terus nampak lesung pipit dia . shomell sangat! boleh buat i cair tau tak xD . Lagipun ikin memang suka laki laki yang ada lesung pipit. *senyum sorang sorang macam orang gila x_x


koleksi gambar kim bum my gulahati :)








Okay. that's all :) ikin nak tag : Yun Syazwani BYE :)