ABOUT LINKS FOLLOWERS TAG
about the owner


Assalamualaikum and hye!

you can call me Ikin for short. A fulltime student in University of Sciences Malaysia (USM) and a forever twenty lady hehew.


+Facebook(Syikin Esa)
+Instagram(asyikinesa_) +Twitter(@NurulAsyikinnnn)

'Giveaway Blog Dear Xila' // Sunday, 3 March 2013
04:53
Photobucket
 *click banner kalau nak join*
 
 Assalamualaikum! Pagi ni ikin nak join satu GA yang dianjurkan oleh Xila *big claps* Semalam ikin diinvite oleh xila untuk join her GA ni :) .GA ni pun baru je dirasmikan. Hadiah pun ohsem gila! So, ape yang korang tunggu lagi, cepat join GA ni! :D . Semua syarat  dah pun difollow  sebagaimana yang disuruh. Hope takde yang tertinggal :) . Harap harap menang laa. amin. Kalau tak de rezeki nak buat macam mana kann :) KBYE!