ABOUT LINKS FOLLOWERS TAG
about the owner


Assalamualaikum and hye!

you can call me Ikin for short. A fulltime student in University of Sciences Malaysia (USM) and a forever twenty lady hehew.


+Facebook(Syikin Esa)
+Instagram(asyikinesa_) +Twitter(@NurulAsyikinnnn)

Segmen Jom Pilih Hadiah // Sunday, 17 March 2013
07:42
Photobucket
 *click banner kalau nak join*
 
Assalamualaikum ^^ Okay, hari ini ikin nak join segmen yang ohsem gilaa. nak tau tak kenapa? sebab kita boleh pilih hadiah kita sendiri! *lompat-lompat* Semalam ikin diinvite oleh cik Aisyah *bigclaps* So, syarat syarat dah saya ikut, hope takde yang tertinggal :) And Hopefully ikin menang. Kalau takde rezeki nak buat macam mana kan :D ape tunggu lagi? cepat! 
 
Due Date : 30/3/2013
Saya nak dress and peplum :)