ABOUT LINKS FOLLOWERS TAG
about the owner


Assalamualaikum and hye!

you can call me Ikin for short. A fulltime student in University of Sciences Malaysia (USM) and a forever twenty lady hehew.


+Facebook(Syikin Esa)
+Instagram(asyikinesa_) +Twitter(@NurulAsyikinnnn)

Sweet GiveAway by Putry Mirah // Thursday, 28 March 2013
22:42

Photobucket
  CLICK BANNER UNTUK JOIN (!)
 
Holaa peeps! Malam ni ikin nak join GA yang sweet + ohsem ni :*  Nampak tak banner kat atas tu? *soalan takmasuk akal >,< mestilaa nampak kann -,-  Okay dah. So, ape yang korang tunggu lagi, cepat klik and join lajulaju macam roket xD ! Hadiah pun ohsem tau, rugi tak join. Syarat agak banyak jugak laa, tapi bagi ikin yang takde kerja nak buat, syarat tu biase je. kalau boleh, nak banyak lagi! errr -,- *kidding! So, semua syarat dah ikin ikut, hope takde laa yang tertinggal. Hope menang laa. Kalau takde rezeki nak buat macam mana kann. KBYE!