ABOUT LINKS FOLLOWERS TAG
about the owner


Assalamualaikum and hye!

you can call me Ikin for short. A fulltime student in University of Sciences Malaysia (USM) and a forever twenty lady hehew.


+Facebook(Syikin Esa)
+Instagram(asyikinesa_) +Twitter(@NurulAsyikinnnn)

"Contest Blog Super Kawai by Bubu" // Tuesday, 16 April 2013
14:10
Photobucket
  CLICK BANNER UNTUK JOIN
 
Annyeong! *lambai²* Act, dah lame ikin takjoin contest. So, hari ni ikin rasa ikin nak join contest yang awesome ni :D Blog ikin takde laa sampai super kawai. setakat kawai je kot. hahaha. tapi, terpulanglah, kalau ikin menang contest ni maknanya blog ikin super kawai la kot. kalau tak menang takde rezeki la tu :) act, blog yang anjurkan *cehh, anjurkan -.- contest ni memang super duper kawai lah! tak percaye? klik ler banner kat atas tu kalau nak tengok. jangan tengok aje, join la skali yer! Okay, syarat pun simple je. btw, comel sangat baby Muhamad Muazzim Rizki Bin Amir Mohsin :) Lastly, ikin nak tag : Kai | Barbie kbye!