ABOUT LINKS FOLLOWERS TAG
about the owner


Assalamualaikum and hye!

you can call me Ikin for short. A fulltime student in University of Sciences Malaysia (USM) and a forever twenty lady hehew.


+Facebook(Syikin Esa)
+Instagram(asyikinesa_) +Twitter(@NurulAsyikinnnn)

HAPPY ANNIVERSARY // Saturday, 13 April 2013
03:54
Holaa, Assalamualaikum :)
Alhamdulillah sebab masih diberi peluang untuk terus bernafas :) *alhamdulillah*
Act, ikin boringg sekarang ni. Ikin rase ikin nak share something  ngan korang. Nak tau tak? Nanti ikin suruh boyfie ikin cerita semuanya okayy ;D Kim Bum sayangs,  now you can start :*


hye korang, saya Kim Bum aka boyfie ikin :) So saya nak cerita dengan korang pasal parents ikin.Korang nak tau tak? Hari ni Anniversary Parents ikin tau! err, maksud ikin semalam . 12/4 . yang ke-27 tahun :)


 Ikin selalu doakan agar Parents ikin kekal bahagia sehingga ke akhir hayat :") Aminn. Saling mencintai, saling mempercayai, mentaati and saling setia antara  satu sama lain itulah yangg membuatkan parents ikin kekal sehingga ke hari ini. Alhamdulillah :)  Nak kenal tak parent ikin? jap eh. TADAAA :* Gambar satu family pun boleh :3

#GAMBAR LAMA

Untuk pengetahuan korang sume la kan, Parents ikin start saling kenal each other time diorang study kat Maktab Perguruan kat mane entah *lupe :3 . Bercinta² sampai masing² dah kerja, diorang buat keputusan untuk kawin. Time ayah ikin propose ibu ikin kan kan, ayah  ikin cakap ni dekat ibu ikin :

hahaha. awwwww~ Sweet kannn ;) Okay, So tadi ikin pergi makan² ngan parent ikin, nenek ikin, mak & bapak sedara ikin and also my beloved cousins ^^ Memang  awesome lah! Sorry takdapat nak upload gambar *malas betul girlfie I ni xD Last words , ikin nak cakap :


I REALLY² LOVE BOTH OF YOUUUUUUU ;)