ABOUT LINKS FOLLOWERS TAG
about the owner


Assalamualaikum and hye!

you can call me Ikin for short. A fulltime student in University of Sciences Malaysia (USM) and a forever twenty lady hehew.


+Facebook(Syikin Esa)
+Instagram(asyikinesa_) +Twitter(@NurulAsyikinnnn)

"Segmen URL Blog Paling Awesome by Blog Mrs Lulla" // Wednesday, 3 April 2013
11:26

Photobucket
  CLICK BANNER UNTUK JOIN
 
Annyeong guys! harini ikin nak join segmen best ni :D Hanya seorang pemenang sahaje yang terpilih. hope terpilih lah, kalau tak terpilih pun takpe, bukan rezeki ikin lah tu :) At least ikin dapat share ngan korang :) Dalam segmen ni, ikin dapat share ngan korang maksud tersirat disebalik URL blog ikin ni. korang nak tau tak? 

URL BLOG
 http://kittyikin.blogspot.com/
SEBAB KENAPA URL ANDA PALING AWESOME
Act, URL blog ikin takde lah awesome sangat pun. hikhik. Tapi, takpe kan kalau ikin nak cakap awesome xD Ikin rase URL blog ikin ni unik , simple, senang nak ingat and comel . ;D

MANA SAYA DAPAT URL BLOG INI?
 So, sini ikin nak bagitau. mesti korang pun pelikkan sebab ade name kitty and ikin. hurmm, act ikin ni Hello Kitty Lovers!

that's why lah ikin taruk nama kitty kat depan. Then, dengan sendirinya terlintas nak letak nama ikin kat belakang. ikin rasa macam serasi je gabungann dua nama tuh . hee. Ikin buat URL tu time ikin form 2 lagi rasenya kalau tak silap. and maybe sampai tua kot ikin akan guna URL blog ni. -,- Okay lah, tu aje, kbye!