ABOUT LINKS FOLLOWERS TAG
about the owner


Assalamualaikum and hye!

you can call me Ikin for short. A fulltime student in University of Sciences Malaysia (USM) and a forever twenty lady hehew.


+Facebook(Syikin Esa)
+Instagram(asyikinesa_) +Twitter(@NurulAsyikinnnn)

SEGMEN : WONDERFUL PHOTO MEANINGFUL // Monday, 22 April 2013
11:00
Photobucket
  CLICK BANNER UNTUK JOIN
 
Assalamualaikum dan selamat pagi guys ^^ *lambai lambai* First sekali, jom sama sama  kita ucap Alhamdulillah sebab kita still lagi diberi nafas untuk hidup :') okay, taknak buang masa lagi, jom join segmen ohsem ni :) ikin dah join! awak pun join lah sekali ye? biar meriah! ^^ Bagi ikin, gambar yang paling bermakna dalam hidup ikin ialah... tengok bawah cepat! hihihi


Dah tengok? hehe. yupp, gambar ni diambil di dalam Masjidil Haram, Makkah, Al-mukarramah. Korang pun tau kan :) Dalam banyak² gambar yang ikin ade, memang gambar ni lah yang ikin rasa paling bermakna dalam hidup ikin sebab bukan senang nak bergambar dekat Kaabah kan :') Alhamdulillah, ikin dapat jugak pergi sana :') Kalau korang nak baca kisah ikin sepanjang berada disana, baca lah entry Part 1 | Part 2 *tambahan. hihi* tiada kaitan dengan segmen pun act xD Sampai sini dulu. Assalamualaikum ^^