ABOUT LINKS FOLLOWERS TAG
about the owner


Assalamualaikum and hye!

you can call me Ikin for short. A fulltime student in University of Sciences Malaysia (USM) and a forever twenty lady hehew.


+Facebook(Syikin Esa)
+Instagram(asyikinesa_) +Twitter(@NurulAsyikinnnn)

S O R R Y // Thursday, 18 July 2013
22:59
Okay harini ( 18/7/2013) jam11 malam, bersamaan hari yang ke 9 kita semua berpuasa, ikin bukan nak bercerita pasal bawang -,- . pendek je. ikin taknak tulis panjang panjang sebab mengantuk *menguap*  Ikin cuma nak minta maaf banyak banyak dekat korang sebab tak blogwalking back blog korang, tak followback and join GA bagai. sorry! Ikin bukan sengaja taknak buat semua tu tau, cuma lately ikin busy sangat. Act, ikin pun tak tau ikin busy dengan ape sebenarnya. hmmm? -..- Entah laa, ikin macam dah takde mood nak berblog sekarang. arghhh! but why?! ikin pun tak tau kenape. help me! *meraung sekuat hati dalam hati* Tapi korang jangan risau kayy, In shaa Allah mood untuk berblog seperti dahulu kala akan kembali semula :') and in sha Allah ikin akan bw and followback blog korang nanti ikin free kay! don't worry :) Last but not least, still belum terlambat kan kalau ikin nak ucapkan selamat berpuasa kepada seluruh umat islam di seluruh dunia . Semoga Ramadan kali ini lebih baik daripada ramadan yang sebelumnya. In sha Allah, amin :) okay, bye, Assalamualaikum.