ABOUT LINKS FOLLOWERS TAG
about the owner


Assalamualaikum and hye!

you can call me Ikin for short. A fulltime student in University of Sciences Malaysia (USM) and a forever twenty lady hehew.


+Facebook(Syikin Esa)
+Instagram(asyikinesa_) +Twitter(@NurulAsyikinnnn)

L A M E N Y E R !! // Friday, 15 November 2013
09:20



Assalamualaikum and holaaaaaa korang~! Rindunyer nak update blog! Okay, First sekali ikin nak mintak maaf sebab dah lame ikin tak update blog. Then, bagi sesape yang dah follow blog ikin and ikin tak follow balik tu inshaAllah nanti ikin free ikin akan follow balik kay :') Tak lupe juga kepade korang yang singgah blog ikin and tinggalkan jejak kat cbox. InshaAllah, nanti ikin akan blogwalking kat blog korang eh :) Lately ni ikin busy sangat. Banyak sangat assignment yang perlu dibuat. :( And ikin ade test itu, test ini. kena hafal macam macam! urghhh~! and minggu depan pulak ikin ade praktikum kat Hospital USM. so busy! Hamagadd ~,~ Hopefully ikin dapat jalankan tugas ikin dengan baik. InsyaAllah :') Okay lah korang, rasanya sampai disini je laa pertemuan kita *cewahh haha. Kalau ade masa and dipanjangkan umur, inShaAllah ikin akan update lagi okayy :) Bye, Assalamualaikum.